1Tittar du upp mot månen ser du nu hur den återigen välkomnar ljuset. Sakta men säkert gör den sig mer och mer synlig. Ett snäpp upp från nymånen och vissa kan nu känna av hur energin har lagt sig lite efter en nymåne som kan vara lite dynamisk.
Här kan många känna av det som man brukar kalla att bli uttråkade. Ingenting händer och det skramlar lite tomt både på insidan och utsidan. Men som jag brukar säga…det är då det kan hända som mest. Det tomma utrymmet är oftast bara ett skenbart sådant och när också vattumannen är inblandad kan det dyka upp det mest häpnadsväckande saker.

Det är lätt hänt att vi under den här månfasen tappar fästet och ramlar tillbaka till det som alltid har varit. Vi går tillbaka till upptrampade tankebanor och förlorar in oss i mönstren som är bekväma för oss. När nu vattumannen passar på att färga månens energi kan vi passa på att använda oss av tecknets fördelar. Vattumannen vill gärna ta sig en titt på hur, var och varför vi tänker och känner som vi gör. Vattumannen vill gärna komma med nya idéer, nya förslag och nya perspektiv.

En del menar att det är under denna månfas vi enklast kan upptäcka vilka mönster och behov vi bär med oss ifrån vår barndom och inte bara det, även mönster och behov från tidigare liv.

Själv sätter jag mig och ber att nya perspektiv ska visa sig för mig. Jag låter det inte stanna inom mig utan vänder mig utåt och riktar min blick ut på min omgivning. Finns det något här som kan underlätta för mig? Finns det röster omkring som jag inte låtit få ta plats? Jag ber om att få öppna mitt hjärta till allt det som finns runt mig och att de ger mig ett nytt perspektiv.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015 Malou Thorman

Leave a reply

required