excaliburHar du funnit ditt Excalibur ännu? Det där svärdet som ingen annan än du kan få ur stenen?

Dagens tanke kommer från ett inlägg som jag har gjort på coachingbloggen. Tyckte att det var en tanke som kunde passa en gång till.

Visst kommer du ihåg historien om Merlin där den enda rättmätiga kungen kunde få upp svärdet ur stenen? Det finns även en version där svärdet gavs till den sanna kungen av Kvinnan i sjön.

Jag tror att vi alla har en Excalibur, något som enbart är för oss. Ett verktyg som passar oss som hand i handske och som gör att det naturliga flödet inom oss lossnar och får en möjlighet att användas.
Det handlar bara om att vi ska hitta det. Det där med bara är ett bara med modifikation förstås. Det är inte alltid så enkelt att hitta och att göra. Att höra….det är bara att göra, kan för många vara det som gör att man definitivt lägger ner alla försök. Ofta sägs det av personer som inte har hittat sin förståelse av att andras liv kan se ut på ett annat sätt.

Oavsett det där med bara så behöver man definitivt förstå att verktygen finns. Att Excalibur finns där någonstans för oss. Om man inte vet det så letar man inte heller.
Så när du har hittat den insikten, då är det tid att börja söka. Oftast är det ju först när vi inser att något saknas som vi börjar söka, innan dess är vi ganska nöjda med hur saker förhåller sig.

Så vilket svärd är ditt? Hur tänker du dig detta? Eller ser du en bild av det? Du kanske till och med kan höra det? Eller känna det?

Hur svärdet är utformat är individuellt, vad det består av är individuellt. Det finns ingen annan än du själv som vet när du har hittat det och var du kan hitta det. Vad du däremot kan vara säker på är att det är bara du som kan få ut det magiska av det!

Malou

Leave a reply

required