Ascala Magazine

ascala collageAscala Magazine är en tidning som består av en redaktion som har en vision att skriva om människor som har haft modet att följa sina drömmar och vågat förändra sin vardag. Vi vill vara en bro mellan verkligheten vi lever i här och nu och det som många av oss känner av men inte kan se – andevärlden.

Jag är skribent i tidningen och har förutom en egen sida dit du kan skriva dina frågor om personlig utveckling och symbolvärlden även äran att förmedla de kunskaper jag har i form av artiklar.

 

Har du en fråga till mig? skicka den till info@ascala.se eller till malou@livlustbalans.se

 

Vi  skriver om ämnen som intuition, psykometri, symboltolkning, mediumskap, eget ledarskap, forskning, energimedicin, meditation, positiv psykologi, färgpsykologi, ekologi och hållbar utveckling och många många fler.

Målet är att inspirera genom att berätta historier ur levande livet!

 

Vill du beställa en digital tidningen eller en prenumeration? Kika in på Ascalas hemsida och in i butiken. 200 kr för ett helår och du får samtidigt tillgång till medlemssidan där du hittar annat smått o gott. Bland annat en intuitionsskola med Terry Evans, mig Malou Thorman och Maria Äxter. Och en tarotskola med Kia Enbarr och mycket mer.

                

 Ascalas hemsida