Det sista ägget – heliga övergångar

Heliga övergångar

be the soulAlla har vi en kapacitet djupt inom oss att skapa en helig ceremoni. Det kräver en aning hängivelse, ödmjukhet och vilja att lyssna till den andliga rösten.
Jag vänder mig till dig som är intresserad av att investera tid och engagemang i dig själv tillsammans med andra kvinnor. Jag vänder mig till dig som vill dela och uppleva en gemensam kvinnokraft. Jag vill välkomna dig att ta plats i Moder Jords livmoder. En möjlighet att tillsammans med andra hitta ditt ursprung och din framtid

Jag har under årens lopp mött många kvinnor som börjat ett andligt sökande efter mening. Många kvinnor som mitt i sin egen livsspiral har kommit så långt och har såpass erfarenhet att dom nu börjar fundera över meningen med livet, meningen med sitt liv och meningen överhuvudtaget.
När en del av de här kvinnorna kommit hit, till perioden då det är dags för det sista ägget, kan vi hitta dom sökande i olika andliga föreningar, en del befinner sig hos terapeuten och andra befinner sig där dom alltid har varit.
Det här är en tid då kvinnan behöver skapa sig ett eget rituellt rum, då hon behöver hitta sina egna heliga ceremonier. Beroende på hur väl fungerande självkänsla, yrke, status, omgivning kvinnan har under den här relativt långa perioden i sitt liv så tar den mer eller mindre besvärliga uttryck. I bästa fall lever kvinnan i förändring, med sin förändring både fysiskt, socialt, psykologiskt och andligt. I värsta fall befinner sig kvinnan i ett ganska kaosartat tillstånd och upplever en press på sig att hantera den verklighet som hon inte ser som sin.

Tillsammans med andra kvinnor kan det vara lättare att få ett annat perspektiv.
Vi letar reda på vår inre röst, vår vilda kvinna, vårt ursprung. Vi börjar hedra den del av oss som inte på länge fått komma fram. Vi tillåter oss själva att få vara en del av något större, få känna moder jords puls igen och tillåter oss att bli uppslukade av det som vi i grunden är menade att bli.
Visa, starka, modiga, självständiga, omtänksamma, lyssnade, vilda, sensuella kvinnor.
Vårt inre kommer att ge oss drömmar, vårt inre kommer att visa vilka roller vi har tagit på oss. Vårt inre kommer att visa oss vägen.

Denna kurs vänder sig till kvinnor som både vill utforska sitt inre och som vill hitta en större frid under den period som är just nu.
Kursen kommer att utformas lite olika under tiden, vilket innebär att den kommer att innehålla både cirkelkvällar, kurshelger och enstaka heldagar.

Under kursens gång kommer du att få vara med om gemensamma diskussioner, cirkelråd där vi delar med oss, ceremonier, rörelse o dans, meditationer m.m.

Är du en av flera kvinnor som på din ort skulle vilja starta upp en grupp? Kontakta mig så utformar vi något bra som passar.

Jag välkomnar dig till en härlig cirkel i gemenskap med andra kvinnor.