DrömjagAtt fokusera på sitt drömjag.

Att iaktta den som man själv är i drömmen brukar vara något som man inte tänker på och därför tänker jag att det kan vara värt att ta upp såhär i starten av den här sidan.
Ofta, ofta ser man på alla de händelser som sker ungefär som på teater och försöker tolka detta och glömmer av titta på det som är ditt drömjag.

Här är en dröm som jag fått okey att lägga ut;
En kvinna drömmer att hon är bakom scen, ganska högt upp där alla apparater fanns för att justera ljud etc. Det var många apparater att hålla reda på och egentligen var detta inte något som hon arbetar med men av någon anledning så var det hon som kunde fixa till så att ljudet skulle gå ut till alla i lokalen.

På vägen ner möter hon den person som egentligen jobbar där och säger till denna att det nu fungerar. Personen bara nickar och går upp till sitt bås.

Kvinnan går ner och möter en annan kvinna som det var bestämt att hon skulle se den här föreställningen/föredraget med. Den här kvinnan hade varit sen och hade inte tagit några “bra” platser så de fick leta sig lite åt sidan.

Plötsligt ser kvinnan att hennes bekant plötsligt hade satt sig ner och det fanns ingen plats för henne bredvid. Hon såg sig omkring och det fanns en plats ledig men där var helt omöjligt att se scenen. Kvinnan satte sig en stund och försökte ta del av föreställningen men gav upp till slut och gick iväg.

Personen som kom med den här drömmen hade egentligen sin bild klar redan över vad den handlade om men hade inte tagit upp något av sitt drömjags agerande.

Om du skulle titta på drömmen och drömjaget (kvinnan), vad skulle du säga då?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014 Malou Thorman
Acknowledgements: Bild från Shutterstock

Leave a reply

required