geminiDå och då kommer det där ögonblicket när saker bara hamnar på plats…även när det bara snurrar runt som tusan omkring en. Som nu, precis som nu. Nymåne och om man tittar på planeternas positioner då är det full turbulens. Jag läser på en astrologi sida att det är ett så kallat stor kors just nu, det kan enligt astrologen blåsa ganska kraftigt just nu. Det finns också en konstellation som de kallar stor trigon och det är denna som vi skulle kunna använda som ett ankare. Något stabilt jordbundet att hålla sig i.

Själv känner jag verkligen så nu, och jag vet att det är fler än jag gör det. Att det är mycket som tas till sin spets nu. Det ska lämnas saker för att kunna påbörja något nytt. Det går helt enkelt inte att lagra allt för mycket, gör vi det börjar det snurra runt  helt enkelt och vi börjar tappa bort det vi verkligen behöver komma ihåg. Ner med fötterna i jorden och förankra dig i frågor som gör att du hittar ditt fotfäste, det är vad jag kan få ut av den här månfasen.

Ta ett ordentligt spadtag och uttryck din sanning, stå upp för vad du vill! Ibland är det lättare sagt än gjort men det går att underlätta för sig själv genom att ställa bra frågor till sig själv.

Och ställa frågor kan tecknet tvillingarna verkligen hjälpa till med, ett verkligen kommunikativt tecken och uttrycka sig kan man göra på många olika sätt. Skriv, rita och tala om det som du vill uppnå, det som du önskar.

Nymånen den här gången kan verkligen hjälpa dig att plocka fram de sidor du har inom dig, även om du tror att de står i motsats till varandra. Att se klart och känna starkt. Att gräva djupt i frågor och att lyssna på intuitionen. Månens energi stöttar dig alltid när det kommer till din inre guide och vill göra allt för att ta fram det som du verkligen känner.

 

Leave a reply

required