Dag 12 Symbolkalender

Dagen innan lucia. Ikväll är det den stunden då nattlinnen, ljus, tomtedräkter/pepparkaksdräkter, lussekatter och pepparkakor ska finnas färdigt om du har den traditionen och om du fortfarande har barn hemma.

Skulle du nu inte ha vare sig tradition eller barn, kan det fortfarande vara en fin stund att förbereda sig på.

Personligen brukar jag försöka ta mig upp på morgonen för att titta på firandet i Tv.

Jag tycker att det är mysigt och det ger mig fina minnen. Det är minnen som ger mig en härlig känsla och jag blir lycklig.

Det är inte minnen som håller fast mig i någon form av behov att detta måste jag nå, uppfylla igen.

Även lyckliga minnen kan nämligen ge mindre goda konsekvenser. Om minnen innehåller ett “måste” på något sätt, om du inte kan avstå från att få samma upplevelse igen,,då kan den inverka begränsande istället för att främja det som är gott.

Uppdrag för dagen:

Låt lyckliga minnen likväl olyckliga minnen släppa taget om dig.

Ps. om du har man, fru,sambo och inga barn hemma,,varför inte lussa för den personen då? En vän till mig berättade att hon lussade för sin man med ljuskrona och rött band runt magen…o inget mer..Ds. 😉

Leave a reply

required